ANTALYA / SERİK - Dikmen Ortaokulu

Nis

Alman Büyükelçiliği tarafından yürütülen “İklim İçin Bilim Okulda” projesi kapsamında Türkiye’nin farklı şehirlerini gezerek bilim gösterileri yapan Bilim Sende ekibi, 4 Nisan 2024 tarihinde okulumuza konuk oldu.

Nis

Okulumuzda düzenlenen farklı kategorilerden oluşan Dünya Pi günü yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize belgeleri verildi.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yapılan  Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışmasında 8/A sınıfı öğrencimiz Rahime YILMAZ birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz

Hayatı, sevgiyi ve geleceği paylaşmak için Engel Yok

Kas

Okulumuzun bulunduğu Dikmen Mahallesi'nde yapılan Cumhuriyet yürüyüşünün ardından okul bahçemizde öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle öğretmen ve velilerimizin de katılımıyla Cumhuriyetin 100. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.