ANTALYA / SERİK - Dikmen Ortaokulu

Dikmen Ortaokulu

Dikmen Mahallesi Dikmen Sokak No 48 Serik/Antalya
Vizyon
Mensup ve mezunlarını bilgi çağının gerektirdiği donanımlarla donatabilen, eğitim teknolojisini süreçler içinde etkin kullanabilen, sürekli öğrenen ve yenilenen, eğitim alanındaki gelişmeleri yakından izleyip yeni stratejiler belirleyebilen bir kurum olmak
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanunu´nda öngörülen şartlara sahip, toplumsal erdemleri kişiliğinde taşıyabilen, karar verme yetki ve gücüne sahip, ileriyi görebilen, katılımcı, paylaşımcı bir yönetim anlayışı içinde; öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak çağdaş, yerel, ulusal, evrensel değerlerin bilincinde, hoşgörü,sevgi ve saygıyı esas alan özgür bireyler yetiştirmek.
Hem ilden hem ilçeden saatte bir otobüs seferi mevcut
yok
Dikmen M. Dikmen S. No 204 Serik/Antalya
İle 25 İlçeye 15 Km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Futbol, voleybol, basketbol müsabakalarına katılım sağlanmakta ve Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmaları düzenlenmektedir.